شرکت آلفاپاک ایران در سال ۱۳۶۸ با بهره گیری از خدمات و همکاری های گروهی از اساتید دانشگاه، محققین و کارشناسان مجرب و به منظور ارائه ی خدمات فنی به صنایع مرتبط شکل گرفت. این شرکت خدمات خود را در شاخه های مختلف صنایع غذایی خصوصاً شیر و فرآورده های آن ارائه میکند. همچنین در زمینه طراحی و نصب و راه اندازی خطوط فرآیندی صنایع غذایی نیز آماده ارائه ی خدمات می باشد.
اهداف اساسی این شرکت در این راستا عبارتند از:
- افزایش ارزش افزوده تولید
- حفظ و بهبود ویژگی های مطلوب محصول
- کنترل کیفیت پیوسته از مواد اولیه تا محصولات نهایی
خدمات عمده ی این شرکت شامل طراحی و نصب و راه اندازی خطوط فرآوری شیر و خامه، بستنی، ماست و دوغ و همچنین آبمیوه می باشد.